- Japonský nůž Santoku s 14 cm dlouhou čepelí
- Čepel z nerezové ocele X50CrMoV15
- Rukojeť z plastu Hostaform
Představení produktu
Nůž Santoku s 14 cm dlouhou čepelí je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuchaře, díky tenké a ostré čepeli umožňuje nůž Santoku nakrájet vyjímečně tenké plátky.
Každý nůž je ručně kovaný a ve výrobě prochází více než třiceti kroky, než dojde k jeho kompletaci. Jemně lakovaná rukojeť je vyrobena z robustního Hostaformu, plastu s nadprůměrnou životností. Série kuchyňských nožů Alpha je vyráběna v souladu s veškerými standardy pro použití v restauracích a potravinárském průmyslu.
Materiál čepele: nerezová slitina chromu, vanadu a molybdenu tvrzená v ledové lázni, ručne broušené ostří.
Materiál rukojeti: speciálně tvrzený plast Hostaform.
Gravírování:
- Na nůž je možnost nechat na čepel laserem vygravírovat jméno, monogram či logo. Gravírovaná plocha bude černá. Gravírování standardně umísťujeme na stranu čepele, která je na fotografii. Jaká je cena a jak gravírování objednat?
Vhodné do myčky?
- Nože lze umývat v myčce nádobí. Umístěte je do myčky tak, aby během procesu nenaráželi do jiných nožů nebo příborů. Kvůli šetrnosti ale doporučujeme ruční mytí.
O značce Güde - Solingen
- Güde je německá značka nožů, která byla založena v roce 1910 v Solingenu, městě známém po celém světě jako centrum výroby nožů. Od svého vzniku se společnost specializuje na výrobu vysoce kvalitních kovaných nožů, které jsou vyráběny ručně. Každý nůž prochází přibližně 55 ručními výrobními kroky, aby byla zajištěna jeho preciznost a dlouhá životnost. Güde si nadále drží pověst jedné z nejlepších značek nožů na trhu a stále vyrábí své nože v Solingenu, čímž zajišťuje tradiční kvalitu a preciznost.