- Kovaný japonský kuchařský nůž s čepelí dlouhou 17 cm
- Čepel je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové ocele
- Rukojeť ze syntetického materiálu s třemi nýty
Představení produktu
Profesionální kuchařský nůž řady Classic německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof. Mírné zakřivení čepele s výbrusy z něj dělá dokonalý nůž na řezání, porcování a krájení na tenké plátky a nudličky. Je tedy vhodný nejen na asijskou kuchyni, ale stejně dobře zvládne sekání cibule a porcování masa i drůbeže ve středoevropské kuchyni. Dutý výbrus na čepeli vytváří kapsy vzduchu, které brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože. Sekání kostí a zmrzlých potravin jsou jediné dvě věci, na které by měl být použit klasický sekáček. Jakmile kuchařský nůž Chai Dao uchopíte do ruky, stane se z něj pravděpodobně Váš nejpoužívanější nástroj.
Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele s tvrdostí 58 HRC a s klasickou ergonomickou rukojetí z černého syntetického materiálu se třemi nýty pro pevné spojení nože jako celku. Čepel je dlouhá 17 cm. Díky technologii broušení PrecisionEdgeTechnology má nůž vyjímečně dlouhou životnost ostří. Nůž kombinuje tvar santoku a čínského sekáčku, což z něj činí univerzální nástroj pro různé kuchyňské úkoly. Díky mírně zakřivené čepeli je vhodný pro plynulé houpavé krájení.Vyrobeno v Solingenu.
Vhodné do myčky?
- Nůž lze umývat v myčce nádobí. Umístěte jej do myčky tak, aby během procesu nenarážel do jiných nožů nebo příborů. Kvůli šetrnosti ale doporučujeme ruční mytí.
Gravírování:
- Na nůž je možnost nechat na čepel laserem vygravírovat jméno, monogram či logo. Gravírovaná plocha bude černá. Gravírování standardně umísťujeme na stranu čepele, která je na fotografii. Jaká je cena a jak gravírování objednat?
O značce Wüsthof
- Wüsthof je prestižní německá značka nožů z města Solingen, známá pro výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů. Založena v roce 1814, kombinuje tradiční řemeslo s moderními technologiemi a je ceněna profesionály i amatéry pro svou preciznost a odolnost.