- Kovaný filetovací nůž s 16 cm dlouhou čepelí
- Čepel je vyrobena z nerezové ocele
- Rukojeť ze syntetického materiálu
Představení produktu
Profesionální filetovací nůž řady Classic německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální pro přípravu a porcování lososa, filetování křehkých ryb i přípravu carpaccia. Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele s tvrdostí 56 HRC a s ergonomickou rukojetí z černého syntetického materiálu se třemi nýty pro pevné spojení nože jako celku. Čepel je dlouhá 16 cm. Nůž má klasickou ergonomickou rukojeť pro jistý úchop nože. Díky technologii broušení PrecisionEdgeTechnology má nůž vyjímečně dlouhou životnost ostří.
Vhodné do myčky?
- Nože lze umývat v myčce nádobí. Umístěte je do myčky tak, aby během procesu nenaráželi do jiných nožů nebo příborů. Kvůli šetrnosti ale doporučujeme ruční mytí.
Gravírování:
- Na nůž je možnost nechat na čepel laserem vygravírovat jméno, monogram či logo. Gravírovaná plocha bude černá. Gravírování standardně umísťujeme na druhou stranu čepele, než je na fotografii. Jaká je cena a jak gravírování objednat?
O značce Wüsthof
- Wüsthof je prestižní německá značka nožů z města Solingen, známá pro výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů. Založena v roce 1814, kombinuje tradiční řemeslo s moderními technologiemi a je ceněna profesionály i amatéry pro svou preciznost a odolnost.