- Japonský nůž Santoku s 17 cm dlouhou čepelí
- Čepel z nerezové ocele X50CrMoV15
- Rukojeť ze syntetického materiálu
Představení produktu
Profesionální kuchařský nůž řady Classic německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny. Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele s tvrdostí 58 HRC a s ergonomickou rukojetí z černého syntetického materiálu se třemi nýty pro pevné spojení nože jako celku. Čepel s výbrusem je dlouhá 17 cm. Nůž má klasickou ergonomickou rukojeť pro jistý úchop nože. Díky technologii broušení PrecisionEdgeTechnology má nůž vyjímečně dlouhou životnost ostří.
Vhodné do myčky?
- Nože lze umývat v myčce nádobí. Umístěte je do myčky tak, aby během procesu nenaráželi do jiných nožů nebo příborů. Kvůli šetrnosti ale doporučujeme ruční mytí.
Gravírování:
- Na nůž je možnost nechat na čepel laserem vygravírovat jméno, monogram či logo. Gravírovaná plocha bude černá. Gravírování standardně umísťujeme na stranu čepele, která je na fotografii. Jaká je cena a jak gravírování objednat?
O značce Wüsthof
- Wüsthof je prestižní německá značka nožů z města Solingen, známá pro výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů. Založena v roce 1814, kombinuje tradiční řemeslo s moderními technologiemi a je ceněna profesionály i amatéry pro svou preciznost a odolnost.