- Japonský nůž Santoku s 17 cm dlouhou čepelí
- Čepel z nerezové ocele X50CrMoV15
- Ergonomická rukojeť z micarty
Představení produktu
Profesionální nůž Santoku z řady Epicure německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny. Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele s tvrdostí 58 HRC a s ergonomickou rukojetí z materiálu Epicure - je to kombinace přírodních vláken a pryskyřice. Čepel s výbrusem je dlouhá 17 cm a je navržena tak, aby měla širší tvar a vyvíjela větší tlak na krájený předmět a díky tomu pracovala s mnohem vyšší účinností. Dutý výbrus brání tenkým plátkům v přilepení na čepel. Díky inovativní geometrii hlavy a širšímu tvaru čepele je hmotnost soustředěna uprostřed nože. Unikátní technologie broušení PrecisionEdgeTechnology zajišťuje vyjímečně dlouhou životnost ostří. Vyrobeno v Německu v Solingenu.
Vhodné do myčky?
- Nože lze umývat v myčce nádobí. Umístěte je do myčky tak, aby během procesu nenaráželi do jiných nožů nebo příborů. Kvůli šetrnosti ale doporučujeme ruční mytí.
Gravírování:
- Na nůž je možnost nechat na čepel laserem vygravírovat jméno, monogram či logo. Gravírovaná plocha bude černá. Gravírování standardně umísťujeme na stranu čepele, která je na fotografii. Jaká je cena a jak gravírování objednat?
O značce Wüsthof
- Wüsthof je prestižní německá značka nožů z města Solingen, známá pro výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů. Založena v roce 1814, kombinuje tradiční řemeslo s moderními technologiemi a je ceněna profesionály i amatéry pro svou preciznost a odolnost.